Εταιρεία

Εταιρεία

Όλα ξεκίνησαν το 1983, όταν ο Αποσπόρης Αλέξανδρος ίδρυσε την εταιρεία, η οποία μέχρι σήμερα ακολουθεί μία σταθερή ανοδική πορεία στον χώρο των γυάλινων κατασκευών παντός τύπου.

Σήμερα η Glass Experience έχει περάσει «στα χέρια» της δεύτερης γενιάς, των υιών του ιδρυτή, οι οποίοι συνεχίζουν επάξια τη δυναμική πορεία της. Με βασικές αρχές μας τη συνέπεια και το σεβασμό προς τον πελάτη, ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη με μοναδικές προτάσεις και λύσεις.

Η Glass Experience συνεργάζεται με τις καλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες του χώρου και απαρτίζεται από προσωπικό εξειδικευμένο σε όλους τους τομείς που αφορούν την κατασκευή, μελέτη, τοποθέτηση, εκτίμηση και αρχιτεκτονική γυαλιού.

Με έδρα τα Βριλήσσια εξυπηρετεί άμεσα το Χαλάνδρι, όλη την Αθήνα και επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλη την Ελλάδα. Η μακροχρόνια εμπειρία, το μεράκι, η διάθεση για δημιουργικότητα και οι ποιοτικές κατασκευές από γυαλί, τζάμια, κρύσταλλα που διαθέτει αποτελούν το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για κάθε χώρο, όσο απαιτητικός και να είναι.

Δείτε απλά μερικά από τα έργα μας, από τον διαθέσιμο online κατάλογο, αυτά είναι η απόδειξη της άψογης δουλειάς μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας.

    START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH