Κατασκευή

Κατασκευή

Η κατασκευή τζαμιών και γυάλινων κατασκευών έχει αναχθεί από τους ειδικούς μας σε τέχνη. Όλα μας τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί ώστε μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής τους να εξυπηρετούν τις ανάγκες διαμονής, εργασίας και να ανταποκρίνονται αισθητικά και λειτουργικά ακόμα και χώρους με πιο ιδιαίτερες ανάγκες.

Το γυαλί είναι ένα υλικό που σχετίζεται στενά με το φως. Η διαφάνεια, η οπτική και η αντανάκλασή του μπορεί να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο design με αντοχή στον χρόνο, μένοντας διαχρονικό στα πρότυπα της αρχιτεκτονικής.

Υπό την καθοδήγηση αρχιτεκτόνων μηχανικών, οι κατασκευές μας είναι εκλεπτυσμένες, ευέλικτες και λειτουργικές.

Στην Glass Experience έχουμε εγκαινιάσει στον τομέα κατασκευή την υπηρεσία Art Design Glass. Σχεδιάζουμε με το χέρι πάνω σε καθρέπτη, δημιουργώντας ένα έργο τέχνης που αντανακλά τις επιθυμίες σας, μένοντας πάντα πιστοί στα στάνταρ ποιότητας.

Όλα κατασκευάζονται ύστερα από συνεννόηση με τον μελετητή και τον πελάτη, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις όψεις του κτηρίου.

Τα τζάμια και οι ενεργειακοί υαλοπίνακες που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε πρόκειται να βελτιώσουν την θερμομόνωση του χώρου, είναι ενεργειακοί, ανακλαστικοί, ενώ προσφέρουν πάντα επαρκή ηλιασμό και φυσικό δροσισμό στον χώρο, βελτιώνοντας συνολικά το μικροκλίμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

    START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH