Ποιος είναι ο ιδανικός ενεργειακός υαλοπίνακας για τον χώρο σας;

Εσείς γνωρίζετε όλα τα οφέλη που προσφέρουν τα ενεργειακά τζάμια; Πλέον οι υαλοπίνακες τρίτης γενιάς και τεσσάρων εποχών μπορούν να τοποθετηθούν και στο δικό σας σπίτι, προσφέροντας 220% βελτίωση στην θερμομόνωση σε σχέση με τους κοινούς υαλοπίνακες και πλήρη έλεγχο της διαπερατότητας της ηλιακής ακτινοβολίας.

Με μερικές απλές συμβουλές μπορείτε να καταλήξετε στους κατάλληλους ενεργειακούς υαλοπίνακες, οι οποίοι θα είναι το «κέλυφος» προστασίας του σπιτιού σας από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και τον θόρυβο της πόλης, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ηλιακού φωτισμού στο σπίτι σας.

Χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν:

  • Βέλτιστος βαθμός θερμομόνωσης

Τεχνικά αυτό εξασφαλίζεται με τον συντελεστή k-value ή Ug-value, δηλαδή μέσω του γυαλιού μεταφέρεται η μικρότερη δυνατή θερμότητα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη σωστή απόσταση διάκενου, την προσθήκη αδρανούς αερίου ενδιάμεσα από τα τζάμια και τον ίδιο τον ενεργειακό υαλοπίνακα τριπλής διάστρωσης.

  • Ηλιακός συντελεστής

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες διαμορφώνεται και το κλίμα του χώρου, το οποίο το καλοκαίρι είναι αρκετά ζεστό και το χειμώνα κρύο, επιβαρύνοντας ακόμα και τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης. Τα ενεργειακά τζάμια τελευταίας τεχνολογίας έχουν την ιδιότητα να μπορούν να ελαττώσουν την ηλιακή ενέργεια τους θερινούς μήνες ή να επιτρέπουν τους χειμερινούς μήνες, μεγάλη διαπερατότητα φωτός. Αποτέλεσμα; Εξοικονόμηση χρημάτων για θέρμανση και ψύξη!

  • Σωστή τοποθέτηση

Τα γυαλιά δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα κουφώματα, καθώς πρέπει να παρεμβάλλεται λάστιχο μεταξύ των διάκενων. Έτσι, η ηχομόνωση και η θερμομονωτική ικανότητα είναι καλύτερη. Ας μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με έρευνες σε ένα σπίτι η απώλεια θερμομόνωσης στο 35% οφείλεται στα κουφώματα.

Αντικαταστήστε ή αλλάξτε τα παλιά κουφώματα και τζάμια με ενεργειακούς υαλοπίνακες τρίτης γενιάς. Πρόκειται για μία πολύ εύκολη διαδικασία που πραγματοποιείται αυθημερόν από ειδικό συνεργείο. Σύμφωνα με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, η απόσβεση του κόστους μέσα σε δύο χρόνια το πολύ θα έχει επιτευχθεί. Τέλος, είναι μία οικολογική λύση, αφού οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα περιορίζονται κατά την παραγωγή του ενεργειακού υαλοπίνακα.

Τα ενεργειακά τζάμια αξίζουν την προσοχή σας! Χαρίστε στο σπίτι σας ποιότητα, οικονομία και ασφάλεια.

Για απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-6095430.

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH