Μελέτη

Μελέτη

Στην σύγχρονη καθημερινότητα η εξοικονόμηση ενέργειας μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο του καταναλωτή όσο και του προμηθευτή, λόγω του οικονομικού οφέλους και της μικρότερης επιβάρυνσης του περιβάλλοντος που επιφέρει.

Λαμβάνοντας υπόψιν το παραπάνω, οι ειδικοί τεχνίτες της Glass Experience έρχονται στον χώρο σας για να πραγματοποιήσουν μία συνολική μελέτη, προκειμένου να σας εκθέσουν τις προτάσεις τους. Μελετώντας και ελέγχοντας τον προσανατολισμό, τις διαστάσεις του κάθε ανοίγματος, τη χρήση που πρόκειται να κάνετε στην κατασκευή και τις απαιτήσεις σας, καταλήγουν στον καταλληλότερο ενεργειακό υαλοπίνακα, γυάλινη πόρτα, κρυστάλλινο έπιπλο, βιτρίνα, στέγαστρο, γυάλινο χώρισμα και άλλων ειδικών γυάλινων κατασκευών που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Επίσης, σε κάθε μελέτη, ελέγχεται και η θερμομονωτική επάρκεια του κτηρίου για να επιλεγεί το καταλληλότερο προϊόν.

Ήδη από το στάδιο της μελέτης σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα μας, τα οποία υπερέχουν σε επιπρόσθετα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προσαρμόζονται στις αισθητικές και δομικές απαιτήσεις του σπιτιού.

Η μελέτη συνήθως πραγματοποιείται δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας με τους εξειδικευμένους συνεργάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

    START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH